Èxit de vendes i públic a la 24ª edició de la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca

L’Associació de Concessionaris i Maquinària Agrícola de Vilafranca del Penedès valora molt positivament els resultats de la Fira del Vehicle d’Ocasió d’enguany. L’esdeveniment, celebrat el 12 i 13 de març al Pavelló Firal de la Capital del Vi, ha comptat amb una gran afluència de públic, especialment dissabte. A més, les vendes durant els dies de la fira han arribat al 38% dels vehicles exposats. Tot i així a aquestes cal sumar-hi les que es faran durant els dies posteriors, ja que molts compradors primer valoren les diverses ofertes abans de fer la seva adquisició final als concessionaris.

Una de les dades més significatives és la procedència dels visitants. Cada any el nombre de visitants de fora de la comarca augmenta, provinents de l’àrea metropolitana de Barcelona i de la província de Tarragona. El gran nombre de públic, juntament amb la varietat i la qualitat de l’oferta, són les claus que han portat a la Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca a créixer en les seves darreres tres edicions.

Entre les novetats d’enguany hi ha destacat l’espai de proves de vehicles d’alguns dels expositors situada entre els pavellons que acollien els vehicles. Aquest espai ha permès donar continuïtat a la fira a més de dinamitzar-la. Per altra banda, s’ha fet el tradicional sorteig d’un I-pad mini entre els visitants. El guanyador d’aquest any ha estat Manel Tena Coll, veí de Pontons.

En aqueta edició hi ha participat 17 concessionaris: 9 de turismes i furgonetes i 8 de maquinària agrícola exposats en 7.500 metres quadrats. La Fira del Vehicle d’Ocasió de Vilafranca es reafirma com una de les més potents de la província de Barcelona i la única de la zona que dedica part important de la seva oferta a la maquinària agrícola.